Partner oldalak


szerelmes versek

Szerelmes versek

A legszebb interenetes szerelmes versek külföldi, magyar és amatőr szerzőktől. Folyamatosan bűvülő versgyűjtemény megható, szomorú és vidám szerelmes versekkel. A versekre szavazhatsz, de el is mentheted kedvenc verseidet. Ha ismersz egy jó verset, ami még nem szerepel a gyűjteményben, beküldheted nekünk, így te is hozzájárulsz, hogy valóban a legszebb szerelmes versgyűjtemény legyen verses oldalunk.


egészség & szépség

Egészség & szépség blog érdekes hasznos cikkekkel

Blogunk témája nem más, mint az egészség és egészségmegőrzés, szépségápolás és divat. Ha ellátogatsz hozzánk témájú cikkeket és weboldal ajánlókat olvashatsz. Ha te is rendelkezel weboldallal, vagy egyszerűen csak szívesen megosztanál egy írást az olvasóinkkal, csak küldd be nekünk! Ha valami hasznosat vagy neked tetsző tartalmat találtál, oszd meg másokkal is!


energyvet

Állatgyógyászati szerek kedvencünk egészségéért és szépségéért

Gyógyhatású szerek és táplálék kiegészítők kutyák és macskák részére, 100%-osan természetes alapanyagokból! A webáruházban megvásárolható szerek széleskörű támogatást adnak kedvenceinknek egészségük megőrzésére és a betegségek legyőzésére. Információk a különböző állatbetegségekről, állatorvosok által összeállított tanácsok és sok hasznos információ minden gazdinak a weboldalon!


Amennyiben szívesen cserélnél linket (szöveges vagy banneres formában) kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Azonnali üzenet küldhető a kapcsolat menüpont alatt.
Amennyiben erdekel a dolog, kérlek írd meg a link elhelyezésének helyét (főoldal, aloldal stb.)
A partner link elhelyezésének feltétele, hogy az ajánlott honlap ne legyen a kereső büntetése alatt.

Lehetőség van kiemelt linkként minden oldalon és aloldalon történő partner link (szöveges) megjelenítésnek. További információ emailben.Szponzorált hirdetések